Tømrerarbeid - Byggmester Roer As - Halden
15611
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15611,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Tømrerarbeid

Byggmester Roer AS utfører alt av tømrerarbeider, hvor vi gjør vårt ytterste for at kundene våre skal sitte igjen med et stykke arbeid de er fornøyde med og stolte av.

Om du ønsker å bytte vinduer eller dører, legge nytt gulv eller større prosjekter som rehabilitering av eldre hus, vil vi gjerne hjelpe. Vi tilpasser oss kundens ønsker og behov, samtidig som vi sørger for at forskrifter også følges.

Vi kan blant annet utføre rehabilitering av eldre hus, samtidig som den gamle stilen og sjarmen til huset beholdes. Vi utfører både innvendig og utvendig rehabilitering, som oppussing av bad og kjøkken, gulvlegging eller nye veggpaneler.

Ønsker du å renovere huset til dagens moderne standard? Vi pusser opp hele eller deler av boligen. Om det er ny fasade på huset, nye vinduer eller dører, eller du bare ønsker en ny planløsning på huset, er vi de rette folkene for arbeidet.

Vi tilbyr også flere tjenester innen tømrerarbeid, blant annet bygging av nybygg og tilbygg, og restaurering – for å nevne noe.

Tømrer

KONTAKT OSS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle