Tjenester - Byggmester Roer As - Halden
15407
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15407,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Våre tjenester

Vi er strukturerte og målbevisste. Vi skal gjøre vårt ytterste til at kunden skal bli fornøyd, og oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris.
Tømrer

Tømrerarbeid:

Vi utfører alt av tømrer-arbeider, hvor vi gjør vårt ytterste for at kundene våre skal sitte igjen med et stykke arbeid de er fornøyde med og stolte av.

Forskalning

Forskalingsarbeid:

Vi utfører også forskaling og støpe arbeider. Om du har behov for forskalingssnekkere for å skape de riktige underlagene, støttemurene eller trappene, så har vi kompetansen.

shutterstock_1515306542

Nybygg og tilbygg:

Skal du sette opp et nybygg? Vi kan levere bygget helt nøkkelferdig, eller levere deler av bygget. Vi setter opp både store og små nybygg, som bolig, garasje, hytte og bod.

Har du allerede drømmehuset, men ønsker litt større plass? Da kan vi hjelpe deg med å bygge ut boligen. En god løsning til et større boareal er å utvide med et tilbygg. Med et tilbygg kan vi beholde boligens gamle sjarm, eller det kan tilføre boligen et helt nytt utseende.

design

Tegne- og søknadstjenester:

Vi utfører nå også tegne og søknadstjenester. Om du har et prosjekt du skulle ha utført, må disse i svært mange tilfeller søkes tillatelse for, levert inn med riktige tegninger.

shutterstock_1188557647

Taktekking:

Vi har flere års erfaring innen taktekking. Vi kan legge et helt nytt tak, eller bytte ut et gammelt tak. Eldre tak har større risiko for blant annet lekkasjer, som er kostbart for en huseier.

Vi kan også bytte ut eller legge helt nye takrenner, slik at vannet etter rein, is og snø vil ledes bort fra hus og grunnmur. Takrenner skal beskytte huset mot fuktskader og råte.

rehabilitering-tjeneste

Restaurering:

Restaurering av eldre hus til dagens moderne standard er faglig krevende. Vi har lang erfaring med restaurering av hus og vil sørge for at bygningens sjarm og særpreg fortsatt beholdes, samtidig som den oppfyller dagens krav til kvalitet og funksjonalitet.

Vi vet hvordan vi får en best mulig løsning innenfor det gitte restaureringsbudsjettet.

spesial

Skreddersydde innredninger:

For den kresne kan vi også lage til skreddersydde interiørløsninger i vårt snekkerverksted.

Om du har et prosjekt som må fåes gjennom hos kommunen før oppstart, eller om du kanskje bare trenger en illustrasjon av hvordan tankene dine ser ut på papir, så kan vi hjelpe deg. Ta kontakt med Ole-Henrik på tlf: 907 60 244, eller send oss en mail, så skal vi gjøre vårt beste for at du får de svarene du ønsker.

KONTAKT OSS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle