Tjenester
15407
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15407,bridge-core-2.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

TJENESTER

Våre tjenester

Vi er strukturerte og målbevisste. Vi skal gjøre vårt ytterste til at kunden skal bli fornøyd, og oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris.

Tømrerarbeid:

Vi utfører alt av tømrer-arbeider, hvor vi gjør vårt ytterste for at kundene våre skal sitte igjen med et stykke arbeid de er fornøyde med og stolte av.

Forskalingsarbeid:

Vi utfører også forskaling og støpe arbeider. Om du har behov for forskalingssnekkere for å skape de riktige underlagene, støttemurene eller trappene, så har vi kompetansen.

Tegne og søknadstjenester:

Vi utfører nå også tegne og søknadstjenester. Om du har et prosjekt du skulle ha utført, må disse i svært mange tilfeller søkes tillatelse for, levert inn med riktige tegninger.

Gravetjenester:

  • Dreneringsjobber.
  • Landbruksrelatert graving, som f.eks. drenering av jorder m. rådalshjul, grunnarbeider til driftsbygninger m.m.
  • Utforming av gårdsplasser.
  • Opparbeiding av hage og uteområder, samt felling av trær.
  • Opparbeiding av stein, støtte mur og setting av kantstein.
  • Transport av fyllmasser og knuste masser.
  • Graving for vann og avløp, for privatboliger.
  • Koordinering og konsulenttjenester.

Om det skulle være lignende tjenester du skulle ha utført, som ikke står oppført her er det bare å ta kontakt. Det meste lar seg løse og ingen jobb er for liten. Om du skulle ha utført gravetjenester kan du henvende deg til Frank på 902 07 300, for en hyggelig samtale.

Skreddersydde Innredninger:

For den kresne kan vi også lage til skreddersydde interiørløsninger i vårt snekkerverksted.

Om du har et prosjekt som må fåes gjennom hos kommunen før oppstart, eller om du kanskje bare trenger en illustrasjon av hvordan tankene dine ser ut på papir, så kan vi hjelpe deg. Ta kontakt med Ole-Henrik på tlf: 907 60 244, eller send oss en mail, så skal vi gjøre vårt beste for at du får de svarene du ønsker.

KONTAKT OSS