Terrengendringer - Byggmester Roer As - Halden
15748
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15748,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Terrengendringer

Ved tiltak og bygging på din eiendom kan det i tilfeller være nødvendig å sende inn tegninger for dette til kommunen. Når terrenget skal endres må du sende inn dette sammen med byggesøknaden. Dette hjelper vi deg med.

Det kan være vanskelig å navigere seg gjennom en byggesøknad, og det er mange fallgruver å gå i som vil forsinke søknadsprosessen.

Av oss får du hjelp til å utforme tegninger for terrengendring på din eiendom, og vi kan i tillegg hjelpe deg med hele søknadsprosessen.

Rol 6

KONTAKT OSS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle