Skreddersydde innredninger - Byggmester Roer As - Halden
15650
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15650,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Skreddersydde innredninger

Byggmester Roer AS kan lage skreddersydde innredninger for den kresne. Innredningene vil bli laget i vårt eget snekkerverksted. Vi vil sammen med kunden kartlegge deres behov, samt ta mål og tilpasse hele eller deler av innredningen.

Med egne, skreddersydde innredninger vil du få en innredning som er helt unik, og ingen vil ha den nøyaktig samme innredningen som dere. Deres ønsker kan være alt fra en spesiell farge, form, materiale og plassering.

Vi har mange års erfaring med snekkerarbeid, og kan da lage deres nye innredninger i topp kvalitet, akkurat slik dere ønsker det.

spesial

KONTAKT OSS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle