Restaurering - Byggmester Roer As - Halden
15646
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15646,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Restaurering

Byggmester Roer AS utfører restaurering av eldre hus. Restaurering til dagens moderne standard er svært faglig krevende, og burde derfor kun utføres av fagfolk.

Hus vil på et tidspunkt ha et behov for en oppgradering. Er det badet eller kjøkkenet som har blitt slitt, eller er det huset fasade som var flott for flere år siden, men som nå trenger et friskt pust? Ved restaurering vil det som regel dukke opp nye muligheter for huset. Kanskje det vil lønne seg å rive en vegg for et større oppholdsrom? Hvis du heller ønsker å beholde den gamle sjarmen, men bare erstatte det slitte, er vi folkene for jobben.

Vi har lang erfaring innen restaurering av hus og vil sørge for at boligens særpreg beholdes, samtidig som boligen vil oppfylle dagens krav. Vi holder avtalene og leverer innenfor både budsjetter og tidsfrister.

shutterstock_1091388662

KONTAKT OSS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle