Om oss - Byggmester Roer As - Halden
15409
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15409,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Byggmester Roer AS

Byggmester Roer AS, er et lite Byggmesterfirma i Halden som tar på seg det meste innenfor nybygg, påbygg, tilbygg og rehabilitering, vi utfører nå også prosjektering og søknadsprosedyrer som gjør at du har færre å forholde deg til for å få gjennomført dine ønsker. Byggmester Roer har vært på byggemarkedet siden 1993 med et navnbytte i 2002 og sitter med mange tiårs kompetanse innen tømreryrket. Med godt samarbeid og kommunikasjon med våre kunder sørger vi for å alltid levere fra oss et stykke arbeid både kundene og vi kan være stolte av.

Vi ønsker å gi kundene våre hjemmet de fortjener, og utfører alle jobbene vi tar på oss i riktig kvalitet til riktig pris. Når du bruker oss, blir resultatet slik det skal være, slik at du kan føle deg trygg gjennom hele prosessen. Løsningene vi bruker samsvarer med Sintef Byggforsk sine preaksepterte løsninger, og våtromsnormen.

Kunne du tenkte deg å bygge på huset? kanskje du har lyst på ny balkong eller få lagt nytt tak? Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg med alt fra planlegging til utføring.

Om du ønsker å energieffektivisere hjemmet ditt, og kanskje ønsker råd om økonomisk støtte til energi og klimatiltak, er vi sertifiserte energirådgivere igjennom Enova.

Godkjenninger

Våre samarbeidspartnere

Vår hovedleverandør av byggevarer:
Dagens
Degernes Landbrukslag – Byggmakker
uteplassen-skalert
Uteplassen.no
Drømmekjøkkenet 2
Drømmekjøkkenet – Mesterkjøkken

Galleri

Bilde 9
Bilde 8
Bilde 7
Bilde 6
Bilde 5
Bilde 3
dav
Bilde 1

Våre ansatte

Kunne du tenkt deg å bygge på huset? Kanskje du har lyst på ny balkong eller få lagt nytt tak? Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg med alt fra planlegging til utføring.

KONTAKT OSS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle