Om oss - Byggmester Roer As - Halden
15409
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15409,bridge-core-2.6.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

Byggmester Roer AS

Byggmester Roer AS, er et lite Byggmesterfirma i Halden som tar på seg det meste innenfor nybygg, påbygg, tilbygg og rehabilitering, vi utfører nå også gravetjenester, prosjektering og søknadsprosedyrer som gjør at du har færre å forholde deg til for å få gjennomført dine ønsker. Byggmester Roer har vært på byggemarkedet siden 1993 med et navnbytte i 2002 og sitter med mange tiårs kompetanse innen tømrer yrket. Med godt samarbeid og kommunikasjon med våre kunder sørger vi for å alltid levere fra oss et stykke arbeid både kundene og vi kan være stolte av.

Fra og med april 2017 tar vi på oss alt du måtte ønske innenfor gravearbeider, med dyktig gravemaskinfører med bred erfaring, har vi mulighet til å forta alt innen planering, drenering, grunnarbeider og andre gravetjenester. Ring oss på 90207300 om du har gravearbeid som skulle vært gjort, vi stiller alltid opp med god fagkunnskap og ønske om et godt samarbeid.

Vi ønsker å gi kundene våre hjemmet de fortjener, og utfører alle jobbene vi tar på oss i riktig kvalitet til riktig pris. Når du bruker oss, blir resultatet slik det skal være, slik at du kan føle deg trygg gjennom hele prosessen. Løsningene vi bruker samsvarer med Sintef Byggforsk sine preaksepterte løsninger, og våtromsnormen.

Kunne du tenkte deg å bygge på huset? kanskje du har lyst på ny balkong eller få lagt nytt tak? Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg med alt fra planlegging til utføring.

Om du ønsker å energi effektivisere hjemmet ditt, og kanskje ønsker råd om økonomisk støtte til energi og klimatiltak, er vi sertifiserte energirådgivere igjennom Enova.

Våre samarbeidspartnere

Vår hovedleverandør av byggevarer:
Degernes Landbrukslag – Byggmakker
Uteplassen.no
Drømmekjøkkenet – Mesterkjøkken

Galleri

Våre ansatte

Kunne du tenkt deg å bygge på huset? Kanskje du har lyst på ny balkong eller få lagt nytt tak? Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg med alt fra planlegging til utføring.

KONTAKT OSS